banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Tatlıses Urfa'dan Aday oldu

Bugün AK Barti İl Başkanlığında Başkan Zeynel Abidin beyazgül'ün düzenledği basın toplatısında Basın  Şanlıurfa'mızın ulusal düzeyde yakından tanıdığı isimlerin aday adaylığı müracaat listesinde olup olmadığı sorulmuştu, o ise bir bilgisinin olmadığını ve konuyu araştıracağını söylemişti.

Beyazgül genel merkezle yaptığı görüşmeler sonrasında yazılı olarak yaptığı açıklamada İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'dan AK Parti için aday adayı olduğunu açıkladı.

Beyazgül açıklmasında şöyle dedi: "Bilahare genel merkezimizin listesi incelendiğinde genel merkezimize müracaat edenler arasında halkımızın yakından tanıdığı Şanlıurfa'lı ünlü sanatçı
İBRAHİM TATLISES'in Partimizden Milletvekili aday adayı müracaatını yaptığı görülmüştür"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.