banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tarım Bakanlığı başta olmak üzere bir çok bakanlığa yeni atamalar yapıldı

Resmi Gazetede bugün yayınlanan kararname çerçevesinde Başbakan Yardımcılığı ile Avrupa Birliği, Çevre ve Şehircilik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Maliye, Millî Eğitim, Orman ve Su İşleri ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına yeni atamalar yapıldı.

Başta bir kaç ilin müftüsü olmak üzere genel müdürlükler dahil bir çok ile yeni müdürler atandı. Şanlıurfa'nın hiç bir müdürlüğünün içerisinde bulunmadığı atama listesinde Ahmet Eşref Fakıbaba'nın başında bulunduğu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında görevden almalar ve yeni atamalar dikkat çekti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde bulunan Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Sami Gürbüz'ün başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınırken, Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Nevzat Birisik'in atanması, 657 sayili Kanunun 59 ve 76 nci maddeleri, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

İŞTE ATAMALARIN TAM LİSTESİ...

bakanlıklara yeni atamaların tam listesi....pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.