banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Tarım Bakanı Yardımcıları Atandı! İşte Atanan İsimler...

 Resmi gazetenin bugünkü sayısında yayınlanan kararnameye göre Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Akif ÖZKALDI, Mehmet Hadi TUNÇ ve Mustafa AKSU atandı.

Bugün bir başka bakanlık Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığına da iki yeni isim atandı. Resmi Gazete'de yer alan diğer atama kararları ile Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığını yapan eski Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer  ve YÖK Denetleme Kurulu üyesi olan Prof. Dr. Mustafa Safran'nın atanması yapıldı.

Ayrıca Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Sümeyye Merve Kılınç ve Elif Esen atandı.

 

Akif Özkaldı kimdir? Biyografisi...

31 Aralık 1963 yılında Ankara’da doğdu.1989 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın açmış olduğu yurtdışı master programını kazanarak ABD de Utah State Üniversitesi Sulama Mühendisliği Bölümünde Yüksek Lisansını 1991 yılında tamamlayarak DSİ Genel Müdürlüğündeki görevine dönmüştür. 1 Nisan 1992 – 31 Mart 1993 tarihleri arasında yedek subay olarak vatani görevini yapmıştır.

İTÜ İnşaat Fakültesinden 1986 yılında dereceye girerek mezun olduktan sonra DSİ Genel Müdürlüğü bünyesinde, mühendislik, Şube Müdürlüğü, Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş ve DSİ Genel Müdürlüğü görevi yaptı. Teknik konulardaki çalışma ve tecrübelerine ilaveten, DSİ Vakfı Başkanlığı ve DSİ Spor Kulübü Fahri Başkanlığı gibi sosyal ve beşeri çalışmaları da olmuştur.

Evli ve 1 çocuk babası ' dır.

Anahtar Kelimeler:
Akif Özkaldı Kimdir?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.