banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Süvari Aşiretinden Beyazül'e destek

Şanlıurfa’nın tanınmış aşiretlerinden Suvari aşiretine mensup Keser ailesi AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e destek amacıyla Eyyübiye’de seçim bürosu açtı. Miting havasında geçmesi beklenilen seçim ofisi açılışı hava muhalefetinden dolayı kapalı alanda yapıldı.

Eyyübiye Belediye Meclis Üye Aday Adayı olan Semt Pazarcılar Derneği Başkanı Hacı Keser’in öncülüğünde hazırlanan seçim bürosunun açılışını yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül başta Suvari aşiretinin mensuplarına ve Hacı Keser ile ailesine teşekkür etti.

Seçim bürosu açılışında kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer davetlilere minnettarlık duyduklarını belirten Eyyübiye Belediye Meclis Üye Aday Adayı Hacı Keser 31 Mart yerel seçimlerinin memleketimize, ilçeye hayırlara vesile olmasını diledi.

BEYAZGÜL: EYYÜBİYE’DEKİ TAPU SORUNU ÇÖZÜLECEK

Eyyübiye’de en önemli sorunların başında tapu ve işsizlik sorunu geldiğini ifade eden Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, “1 Nisan’da inşallah ben ve Mehmet Kuş seçildiğimiz takdirde ilk olarak tapu ardından ise işsizlik sorununa çözüm üreteceğiz. Bu sorunu ancak biz çözebiliriz. 17 yıllık iktidarımızda ülkemizi memleketimizi daima karıştırmak isteyen karanlık güçler oldu. Hatta kentimizde canlı bombalar patlatarak yatırımcıların buraya yatırım yapmalarını engellemeye kalktılar. Ancak biz kentimizin huzur kenti olduğunu biliyoruz. Bu konuda yatırımcıları kentimize davet ederek onlara bu şehri gezdirip yatırım yapmalarını sağlayarak istihdam sorununu çözeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Eyyübiye Belediye Meclis Üye Aday Adayı olan Semt Pazarcılar Derneği Başkanı Hacı Keser’in öncülüğünde açılan seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.