banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

ŞUSKİ'den açıklama geldi!

ŞUSKİ basın açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI 

BASINA VE KAMUOYUNA 

Şanliurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Genel Sekreter yardımcısı iken; ŞUSKİ Şanliurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görevine atanan Genel Müdürümüz Mehmet Hamdi US Genel Müdürlüğümüzdeki görevine 12.01.2016 tarihi itibari ile başlamıştır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

12.01.2016
ŞUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 

Mehmet Hamdi US Kimdir?

1973 yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimlerini Şanlıurfa'da tamamladı. Lisans eğitimini Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ziraat Mühendisliği Bölümünde 1996 yılında mezun olarak tamamladı.

1998 ve 2001 yılları arasında T.C Ziraat Bankası Şanlıurfa ve Gaziantep şubelerinde mühendis olarak görev yaptı. Daha sonra 2001 yılında DSİ 15.Bölge müdürlüğüne geçiş yaparak mühendis, Başmühendis ve Şube müdürlüğü görevlerini 2014 yılına kadar çalıştı.

2014 - 2015 yılları arasında ise ŞUSKİ Genel Müdürlüğünde; Genel Müdür Yardımcısı, yönetim kurulu üyeliği ve bir süre Genel müdür vekilliği görevlerini yürüttü. 2015 yılının 4. ayından itibaren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı görevinde çalıştı. Memurluk hayatı boyunca birçok mesleki eğitim ve kurslara katılan US, teşekkür, takdir, başarı ve üstün başarı belgeleriyle taltif edilmiştir. Evli ve 3 çocuk babası olan Hamdi US orta derecede İngilizce bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.