banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

ŞUSKİ Bozovan'ın Alt Yapı Sorununu çözüyor

Bozova ilçe genelinde bugüne kadar toplamda 33 bin 953 metre içme suyu hat döşemesi gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde sürdürülen içme suyu hat döşeme ve gurup içme suyu projeleri sayesinde Bozovalıları kaliteli kesintisiz içme suyuna kavuşturdu. Ayrıca kırsal mahallelere içme suyu ulaşımı anlamında da içme suyu depoları da yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltti.

Bununla birlikte Bozova ilçesinde devam eden çalışmalar neticesinde 24 bin 815 metre kanalizasyon hattı döşenirken 3 bin 600 metre yağmur suyu hattı uygulaması da tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarından dolayı memnuniyetliği ifade eden Bozovalılar yıllardır beklediği hizmetlerin Büyükşehir ile yaşandığını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.