banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Suruç Gençliksporlular’dan Güvenç’e ziyaret

Bir süre il binası salonunda karşılıklı sohbet eden Suruç Gençliksporlu bir vatandaş, “Yaşımız 35, 35 yıldır Suruç’un sulama suyunu bekliyorduk. Allah’ın izniyle AK Parti iktidara geldi, bizde bu sene suyu kavuşuyoruz. Allah razı olsun” dedi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı CelalettinGüvenç te, hükümetin Suruç ilçesine hizmetlerinin gözle görünür olduğunu belirterek, “150 bin dekarı kapalı sistemle suluyorsunuz. Türkiye’de azdır kapalı sistem. Onun maliyeti 750 trilyona yakındır arkadaşlar. Geçtiğimiz gün Başbakana bağlandık, 264 trilyonluk terfiye sistemini, dinamolarını açtık. 250 trilyon lirada da tünel, bu bölüm 500 trilyona mal oldu. Suruçlular hizmete layık. Şanlıurfa ilçeleri, köyleriyle hizmetin en iyisini hak ediyor. Birlikte bütün sorunların üstesinden geleceğiz inşallah” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.