banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

SP'li Bitmez; Türkiye'de ekonomik yıkım yaşanıyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Batman İl Teşkilatının her ay düzenlediği İl Divan toplantısına katıldı. Burada konuşan Bitmez, Türkiye’deki en önemli 3 gündem maddesinin en önemlisinin yaşanan ekonomik yıkım olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya SP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Batman’a bağlı ilçe ve belde başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, ilk başta 2014-2015 yılı Eğitim-Öğretim yılının açılmasıyla Türkiye genelinde milyonlarca okula öğrencilerin ülkeye hayırlar getirmesini diledi.

Türkiye’deki en önemli 3 gündem maddelerinden birincisini açıklayan Bitmez, “Türkiye’de gerçek manada ekonomik bir yıkım vardır. Ekonomik yıkım yaşanmaktadır. Bunu bizim insanlara anlatmamız lazım. Kavga ederek değil, kabadayılıkla değil, rakamları öğrenerek, algılayarak, özümseyerek algılayacak insanlara anlatmamız lazım.” dedi.

“Dış politikalara faciası”
Türkiye’deki önemli 2. gündem maddesini açıklayan Bitmez, “Türkiye’nin gerçek gündemi, dış politikalara faciasıdır. Özellikle Doğu-Güneydoğu Anadolu bölgelerimizi, sınır vilayetlerimizi, Türkiye’nin genelini ilgilendiren komşularımızla olan sorunumuz dış politika faciasının birinci adımıdır. Bu hükümet işbaşına başlarken komşularla sıfır sorun politikasıyla başladı. Bugün gelinen noktada sorunumuzun olmadığı hiçbir ülkemiz kalmadı. Hepsi ile sorunluyuz. Suriye, Irak, İran ve Ermenistan’la sorunluyuz. Sorunumuzun olmadığı bir ülkemiz kalmadı. Özellikle İslam ülkeleri ile sorunumuz hat safhada.” şeklinde konuştu.

"Manevi tahribat yaşanmaktadır”
Türkiye’deki en önemli 3. gündem maddesini de açıklayan Bitmez, “Bugün maalesef Türkiye’de İmam Hatip Okullarının sayısının artmasına rağmen, Kur'an-ı Kerim dersinin seçmeli derse gelmesine rağmen, Osmanlıcanın, Siyer derslerinin seçmeli derse gelmelerine rağmen Türkiye’de maalesef bir manevi tahribat yaşanmaktadır. TÜİK’in her ay yaptığı açıklamalara göre, Türkiye’deki boşanma oranları artmıştır. Türkiye’de aile faciaları artmıştır. Cinnet geçirmeler artmıştır. Bunun yanında Türkiye’de madde bağımlılığı artmıştır. Uyuşturucu kullanımı, sentetik madde bonzai okulların etrafında satılıyor. Türkiye’de devletin resmi kanallarında ve havuz medya kanallarında geliştirilmiş olan televizyon kanallarıyla, dizilerle Türkiye’de yaşayan Türk halkının, insanların, Müslümanların ahlakı bozulmaktadır.” ifadelerini kullandı.


 

Hasan Bitmez’in konuşmasının ardından divan toplantısının basına kapalı ikinci bölümüne geçildi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.