banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

SP Adayı Mustafa Hekimoğlu Kazanırsa Ak Partiye mi geçecek

 Saadet Partisinden Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Eczacı SP, yapmış olduğu seçim çalışmaları kapsamında kendisine en çok soruların başında gelen “Kazandığınız zaman AK Partiye geçecek misiniz? Sorusuna Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Saatçı Aslan’ın seçim bürosunun açılışında bir açıklama yaparak açıklık getirdi.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, “Ben yola çıktıklarımı yolda bulduklarım ile asla değişmem diyerek Belediye Başkanı olduğu zaman kesinlikle AK Partiye katılmayacağını ifade ederek vatandaşların gönül rahatlığı ile Saadet Partisine oy vermelerini istedi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, Haliliye ilçesini karış karış gezmeye devam ediyor.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu ve beraberindekiler ile birlikte Cumartesi Pazar tatil demeden çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Başkan Adayı Hekimoğlu, Haliliye ilçesine bağlı bulunan Veysel Karani Mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek yapılacak olan yerel seçimler için oy istedi. Aday Hekimoğlu esnaf ve vatandaşlardan almış olduğumuz güçle 31 Mart akşamı zafere ulaşacaklarını ifade ederek bu konuda destek veren herkese canı gönülden teşekkür etti.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu ve beraberindekilerin ikinci durağı ise Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Saatçı Aslan’ın açılışı yapılan merkez seçim bürosunun açılışına katılmak oldu.

Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Saatçı Aslan’ın Diyarbakır Yolu üzerinde açılışı yapılan merkez seçim bürosunun açılışına katılan Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu burada yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti.

15 gündür sahada olan birisi olarak esnaf ve vatandaşlarımız ile yapmış olduğumuz görüşmelerde değişim ve dönüşümün şart olduğunu ifade ederek Karaköprü Halkının da değişime hazır olduğunu görüyorum. Bana diyorlar ki kazandığın zaman AK Parti’ye geçecek misin bende onlara hayır diyerek cevap veriyorum. Ben yola çıktıklarımı yolda bulduklarıma değişmem diyerek son noktayı koymuş olan Aday Hekimoğlu AK Partinin sloganı olan Gönül Belediyeciliği diyorlar Biz ise Essum hanım ile birlikte şehrimizin, ilçemizin emarını çekmiş bir şekilde hazırız, sorunlarını biliyoruz aynı zamanda çözümleri de biliyoruz.

Dürüst Belediyecilik, şeffaf belediyecilik nasıl yapılıyor göreceksiniz, eski Şanlıurfa siyasetini hep birlikte çöpe atacağız. Bugün buraya kadar gelen herkese canı gönülden teşekkür etmek istiyorum sizlerin o gözlerindeki ışıltı, heyecan bizlere güç veriyor diyerek açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET boz 5 yıl önce

Sayın Hekimoğlu; siz AK Partiyle yola çıkmadınız mı? AK partide makam/mevki/adaylık alamadığınız için AK Partiden ayrıldığınızı hepimiz biliyoruz.