banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Siyasetçileri buluşturan sünnet düğünü VİDEO

AK Parti MKYK Üyesi Prof.Dr.Mazhar Bağlı, oğlu Emre Bağlı’nın sünnet düğününde AK Parti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Abdülkerim Gök, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdür Mehmet Likoğlu, Belediye Başkanları, Kaymakamlar, İlçe Başkanları, STK Temsilcileri ve Bağlı’nın misafirleri katıldı.

 

PROF. BAĞLI'DAN TEŞEKKÜR

Mevlit töreni ve yapılan duaların ardından tamamlanan sünnet düğününde konuşan Prof. Dr. Mazhar Bağlı, “Her babanın hissetmek istediği en güzel duygudur. Bütün katılanlara, telefonla arayanlara, telgraf ve çelenk gönderenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

SOYLU’DAN YEREL SEÇİM MESAJI

Mazhar Bağlı’nın düğününe katılmak için Şanlıurfa’ya geldiğini ve Şanlıurfa’nın maneviyat şehri olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu; “Böylesine misafirperver, manevi havası olan peygamberler diyarı Şanlıurfa’da olmak, herkesin arzu ettiği bir duygudur. Mazhar Bağlı’nın sünnet düğünü hayırlı olsun” dedi.  Bir gazetecinin ‘Yerel seçimleri nasıl yorumluyorsunuz’ sorunu cevaplayan Soylu; “AK Parti milletin sinesine kendisini teslim etmiş bir partidir. Sineye teslim olmak büyük bir erdemdir. Büyük bir sınavdır. Büyük bir özgüvendir. O gün takke düşer kel görünür. Demokrasinin en güzel erdemidir. İnşallah bu yerel seçimde hizmet kervanına kendisini emanet eden bilinciyle çalışacağız, gayret göstereceğiz, hayırlısı olur” dedi.

 

Sünnet düğün töreni yaklaşık 3 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.