banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Siyale aşiretinden Cumhur ittifakı adayı Özyavuz'a destek
SİYALE AŞİRETİNDEN DESTEK

Seçime sayılı günler kala Harran'da flaş bir gelişme yaşandı. Siyale aşiretine mensup kanaat önderlerinden Cumhur ittifakına destek geldi.

Siyale aşiretine mensup Eski sulama birliği başkanı Kırmıtlı mahallesi muhtarı Mehmet GÜNDOĞAN, Yardımlı mahallesinden Mehmet Salih İLÇİ, Büyük Türbe mahallesinden Ahmet İLÇİ düzenledikleri dayanısma toplantısında Cumhur İttifakına destek olacaklarını belirtiler.

Mehmet GÜNDOĞAN'IN evinde yapılan toplantıya MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim ÖZYAVUZ'da katıldı.

Özyavuz yaptığı açıklamada " Cumhur İttifakı kapıları herkese her kesime açıktır. Bugün bize desteğini açıklayan değerli Sn.Mehmet GÜNDOĞAN, Sn.Salih İLÇİ, Sn.Ahmet İLÇİ ve akrabalarına teşekkür ederim. Cumhur İttifakı zillet ittifakına karşı Türkiye'de ve Harran'da devletinin ve bayrağının yanında duran insanlar ile başarıya ulaşacaktır. Harran'da cumhur ittifakı Türkiye rekorunu kıracaktır."Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.