banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Siverek ve Hilvan kadın kolları kongresi yapıldı

AK Parti Siverek ve Hilvan Kadın Kolları kongresi yapıldı. kongrede Siverek Kadın Kolları Başkanlığına Ayşe Çakmak seçilirken, Hilvan Kadın Kolları Başkanlığına ise Sultan Can seçildi.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü,  Teşkilat Başkanı Şükran İnan,  Ümran Bilim, Hülya Kaymaz, Nazan Yücetepe, Ferah Özdemir, Kadriye Özbek, İl Yönetiminden Siverek Koordinatörü Ramazan Kızılelma, Hilvan Koordinatörü Erdal Deniz’in katıldığı kongrelerde Siverek ve Hilvan Kadın Kolları Başkanlarını seçtiler.

Önce Siverek’te gerçekleştirilen kongrede başkanlığa seçilen Ayşe Çakmak, AK Partinin büyük hedefleri olduğunu belirterek; “Partimizin amaç ve hedeflerini, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023’e kadar olan mega projelerini Siverek’lilere anlatmaya çalışacağım. Siverekli kadınların farkındalığını artırmaya çalışacağız” dedi

Burada konuşan Milletvekili M. Kasım Gülpınar, kadınlar kadar konuşmamakla beraber birkaç tavsiyede bulunacağını belirterek; “Siverekte parti olarak kurumsallaşamadık, ancak şimdi geçiş dönemi ve kurumsallaşmaya başladık. Geçmiş uygulamalar gibi değil, parti parti kimliğine kavuşuyor.

Burada çalışmaları gören arkadaşlarımız var. Örneğin bu sabah erken saatlerinde yola koyulduk. Siverek’in en ücra bir köyüne gittik. Sonra parti binasında gece saat 23’lere kadar gelen vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye çalışıyoruz. Bakın hiçbir başarı tesadüf değildir. Mutlaka gayret, emek, çaba lazım. bu seçimde kadınlarımız büyük çalımalar yaptılar. Bu anlamda hepinizin çalışmasını takdirle karşılıyorum. Fakat bizde geçmişte yaptığımız çalışmaların semerisini aldık. Merkez muhtarları hariç 160 köy muhtarımız var. Bu muhtarlarım büyük çoğunluğunun isimleri ve telefon numaraları bende kayıtlıdır. Bu köylerin zazaca ve Tükçe isimleri ile muhtarların isimlerini biliyorum. Sizden de isteğim insanlarla bire bir iletişim göstermenizdir. Bize oy vermiş oy vermemiş hiç önemli değil. Her bir vatandaşımıza hizmet noktasında yapılması gerekenleri yapın” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu ise; kadınlarımız ellerin hamuru olacak ve elleri de aynı zamanda siyasette olacak” dedi.

Doç. Uslu; “Teşkilatta çalışmak zordur, hele kadın ise daha da zordur. Ev işleri, çocuklar ve bunun yanında teşkilatın yüklediği işleri yapmaya çalışırız. Bakın kongreleri yapıyoruz, küçük olsun benim olsun mantığını değiştirdik. Artık büyük olsun hepimizin olsun diyoruz. İşte bizde bu büyük ailenin birer ferdiyiz. Büyük aile olan AK Parti hükümetimiz döneminde fakir fukara için bu şehre tam 320 trilyon para geldi. Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca bu bölgeden seçilen 3. Kadın milletvekiliyim. Siverek’te, Şanlıurfa’da kadınlarımız daha da etkili olacak. Önümüzdeki yerel seçimlerde yerel yönetimlerde kadınlarımız daha aktif rol alacaklar” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan 3. Olağan kongrede tek liste halinde seçime giren Ayşe Çakmak başkan seçildi.

 

Daha sonra Hilvana’a geçen AK Parti heyeti burada Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın da katılımı ile Kadın Kolları kongresini gerçekleştirdi.

Hilvan Kadın Kolları Başkanı Sultan Can; Hilvan AK Parti Kadın Kolları başkanlığına layık görüp görev verdikleri için herkese ayrı ayrı teşekkür eden yeni başkan Sultan Can; “İmkânlar el verdiği sürece hizmette olacağım” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ise “her başarıda mutlaka kadınların payı vardır. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kadınlarımızı bel kemiğimiz der. Burada seçilen başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar dilerken, kongremize katılarak bize destek veren Milletvekillerimiz M. Kasım Gülpınar ve Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sonra tek liste halinde gerçekleştirilen kongrede Sultan Can başkanlığa seçildi.

www.balikligol.com

 

 

Siverek ve Hilvan AK PArti Kadın Kolları kongresi balikligol_com


HİLVANLI AK PARTİLİ KADINLAR YENİ BAŞKANLARINI... balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.