banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

Şehrim 2023 Otobüsü Şanlıurfa’ya Geliyor

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği “Şehrim 2023” projesi kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen Şehrim 2023 otobüsünün 6. durağı Şanlıurfa olacak.
Şehrim 2023 otobüsü, 1 – 5 Nisan tarihleri arasında Şanlıurfa’nın çeşitli meydanlarında Şanlıurfalılar ile bir araya gelerek şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Şanlıurfa’ya ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinleyecek. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ve mobil uygulamalar aracılığıyla şehrine özel anket ile görüşlerini paylaşabilecek.
Şehrim 2023 otobüsünün 2 Nisan Pazartesi Günü Eyüp Peygamber önünde, 3 Nisan Salı günü Balıklıgöl Yanında, 4 Nisan Çarşamba günü Kara Köprü Nar Heykeli Civarı Bankalar Caddesi’nde, 5 Nisan Perşembe günü Şair Nabi Kültür Merkezi Önünde Şanlıurfalılar ile bir araya gelmesi bekleniyor. Perşembe günü ayrıca, akademisyenlerin, öğrencilerin, sivil toplum kuruluşlarının, kanaat önderlerinin, engellilerin, şehri için fikri olan tüm tarafların katılımıyla Şanlıurfa ’nın, çevre, şehir ve kültür başlıklarında ele alınacağı “Şehir Buluşması” da gerçekleştirilecek.
Konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşan AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi şehirlerimiz için de 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını belirleme hedefi doğrultusunda Şehrim 2023 projemize başladık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın projemize büyük desteği ve otobüslerimizin gittiği şehirlerde gördüğü ilgi şehirlerimizin geleceğinin şehrin dinamiklerinin katılımıyla ortak akıl yoluyla belirlenmesi noktasında heyecanımızı daha da artırdı. Binlerce yıllık kadim tarihi ve kültürüyle Şanlıurfa’nın mevcut kimliğinin geleceğe taşınması noktasında Şanlıurfa’lıların Şehrim 2023 otobüslerimize yoğun ilgi göstereceğine, şehirlerine ilişkin fikir, öneri ve hayallerini bizimle paylaşacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.