banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu: Teşekkür ediyorum

YSK İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine ilişkin kararının ardından bugün İstanbul'daki 10 milyon 560 bin 963 seçmen yeniden sandık başına gitti.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları: "Bugünkü 23 Haziran'da yaptığımız İstanbul seçimi ve tabii ki anlamlı bu seçimin en önemli ifadelerinden bir tanesi Türkiye'nin demokrasi sürecine katkısıydı. Ülkemize ve dünya kenti istanbulumuza seçimin sonuçları hayırlı olsun. Bugün on binlerce ve yüzbinlerce diye ifade edebileceğim sndık başında görev yapan yol arkadaşlarıma günün kahramanlarına minnet duygularımı belirtmek istiyorum. Tümünün kalbini yanımda hissediyorum. Bugünün demokrasi kahramanlarıydı" dedi. 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

HDP seçmenlerine, MHP seçmenlerine AK Parti seçmenlerine, BBP, Demokrat Parti seçmenlerine, komşularımıza, vatandaşlarımıza, ister Türk ister Türk, Rum, Süryani yani bu milletin asil vatandaşlarına, İstanbul'un çocuklarına annelerimize, nenelerimize, kadınlara, beyefendilere her zaman yanımda olan polis ve koruma arkadaşlarıma, tüm güvenlik görevlilerine, sandıklarda görev yapan demokrasi aşıklarına, vatandaşlarımıza, gönüllülerimize, STK'lara, demokrasi mücadelemize şiir yazan, türkü yazan milyonlarca vatandaşımıza tüm 16 milyon İstanbulluya minnet duygularımı iletiyorum" diyen İmamoğlu, İstanbul için yapmak istedği projelerle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etmek istedğini belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.