banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Şanlıurfa’ya Yeni Bir Seyir Tepesi

Teleferik Projesini de içinde bulunduracak projede diğer etaplara nazaran daha yüksek rakıma sahip GAP Vadisi 4. etabı, tamamlanması ile birlikte Şanlıurfa’nın yeni seyir tepesi olacak.  

Çevik Kuvvet - Sırrın Çevre Yolu üzerinde M. Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin arka kısmında yamaçlık alan üzerinde yapımına devam edilen GAP Projesi 4.  Etabında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Alanda incelemeler yaparak fiziki gerçekleştirmeler hakkında bilgiler alan Başkan Nihat Çiftçi, daha yeşil bir Şanlıurfa için yola devam ettiklerini söyledi. 
Teleferik Projesinin de GAP Vadisinin ayrılmaz bir parçası olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, “GAP Vadisi bir kompleks olarak birbirini tamamlıyor. 4. etabımızda vadiyi en güzel gören, seyir alanı en mükemmel bir alan. Teleferik projemiz, GAP Vadisini Halil-Ür Rahman Şehir Ormanı’nın üzerinden Karşıyaka’da yapılan Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası’na ulaşım sağlıyor. Teknik arkadaşlarımız uluslararası görüşmeleri gerçekleştiriyor ve inceleme yapıyorlar. Allah’ın izniyle Şanlıurfa’ya onu da kazandıracağız. Çünkü projeler birbirini tamamlıyor. Etaplar ortaya çıkınca Şanlıurfalı hemşerilerimde şuna kanaat getirecekler; teleferik projesi GAP Projesi’nin ayrılmaz bir parçasıdır. GAP Vadisi’ni tamamlayan bir projedir. Çünkü GAP Vadisi’ni tünelleri, sulama kanaletlerini,  Halil-Ür Rahman şehrini yine Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası’nı bu bağlantı ile sağlayabiliyorsunuz. Her proje yerinde ve zamanında gerçekleşiyor. Bunu da Şanlıurfa hak ediyor” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.