banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

'Şanlıurfa'nın şanına yakışır bir direniş'

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti milletvekilleri ile bir araya gelerek basın açıklaması düzenledi. İlçe Belediye Başkanlarının da katıldığı toplantıda Başkan Çiftçi, milli iradeye sahip çıkan tüm Şanlıurfa halkına teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kente ulaşan AK Parti milletvekilleri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. AK Parti İL Başkanı Z. Abidin Beyazgül ile İlçe Belediye Başkanlarının da katılım gösterdiği değerlendirmenin ardından kameraların karşısına geçen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfalıların şanına yakışır bir duruş sergilediğini söyledi.
Başkan Çiftçi, başta Şanlıurfalılar olmak üzere tüm Türkiye'de gösterilen demokratik tepkinin dünyaya örnek olduğunu belirtti.
Başkan Çiftçi, "Demokrasinin tüm kurumlarına, seçilmişlere ve liderlerine, iradeye sahip çıkan, darbe girişimcilerine sokağı dar eden Şanlıurfalı hemşerilerime ve Türkiye halkına teşekkür ediyorum. Şanlıurfalı vatandaşlarımız yine diğer illerden daha yoğun bir şekilde sokağa dökülerek iradesini net bir şekilde ortaya koymuştur. Sayın milletvekillerimizle bir araya gelerek toplantı yaptık. Ama bizim sivil olarak seçilmiş irade olarak, seçilmişler olarak ve hizmetkar olarak her zaman ki düşüncemiz bize direktif gösteren Cumhurbaşkanımızın izinde gitmek olacaktır. Bu çerçevede halkımızla birlikte sokaklardayız ve hepimiz bir olmuşuz" diye konuştu.
Başkan Çiftçi'nin ardından toplantıya katılan AK Partili milletvekilleri A. Eşref Fakıbaba, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri ve İ. Halil Yıldız da birer konuşma yaparak halkın sağduyulu olmaya devam etmesini istedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.