banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı trafik kazası

Şanlıurfalı Gençlerden Erdoğan'a Destek!

AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları tarafından ilçe teşkilat binasına AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a destek vermek amacıyla açılan pankart asıldı. Pankartta operasyon sürecinde hükümeti eleştiren gazete ve dergiler arasında yer alan Zaman, eleştirildi.

“Bir Zaman Değil, Her daim yanındayız USTA” yazısının yer aldığı pankartla ilgili AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş, bir açıklama yaptı.

AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş, 'Eyyübiye AK Gençlik olarak başbakana destek vermek için bu pankartı astıklarını belirterek, “Kendi sloganımızı bulduk. Böyle güzel faaliyetlerde bulundukları için emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2002'den daha öncesindeki Cumhuriyet tarihinde gençler A politikti, artık gençlerin hepsi politikanın içerisinde, hepsi başbakanın yanında, başbakanın izinde, hepimizin başbakanın arkasında giden birer neferleriz. Ve A politik olmadıkları için böyle bir projeye, böyle bir düşünceye sahip oldukları için genç arkadaşlarımızı kutluyoruz. AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları olarak başbakanımızın arkasındayız. Sonuna kadar desteklerimizi sürdüreceğiz. Hiçbir şey bizleri yıldıramaz, hiçbir şey bizleri yolumuzdan çeviremez.'' Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.