banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Şanlıurfa'da  HÜDA PAR İlçe Başkanları toplantısı yapıldı

HÜDA PAR Şanlıurfa İlçe başkanları  Aylık İstişare Toplantısında, Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın açılış konuşması yaptı.  Yalçın, seçim, iç ve dış gündem, yaşanan olayların bölgemize yansımaları ve parti içi çalışmalar hakkında bilgilendirme ve istişarelerde bulunup, seçimin ülkemiz için hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Yalçın, toplantının bitiminden sonra ilçe başkanlarıyla birlikte Yardım Eli Derneğinin düzenlemiş olduğu kermesi ziyaret etti.

Kermes hakkında bilgi alan Yalçın, burada yaptığı konuşmasında, “HÜDA PAR İlçe Başkanlarıyla yaptığımız toplantıdan sonra, Yardım Eli Derneğinin düzenlemiş olduğu, muhtaç ve ihtiyaç sahibi öğrenciler adına düzenlenen   kermesi ziyaret ettik. Hem destek vermek amacıyla, hem de katkı sunmak amacıyla burada bulunmaktayız. Yardım Eli Derneğinde bu kermese katkı sunan ve burada gönüllü olarak çalışan tüm kardeşlerimize ve bacılarımıza teşekkür ediyoruz. Bu tür hizmetlere destek verilmesi, tüm halkımızı ve hayırseverleri davet ediyoruz. Ayrıca tüm parti üyelerimizin de bu kermese gelip ziyaret etmelerini ve destek sunmalarını öneriyoruz. Bu hayırlı çalışmada emeği geçen herkesten Allah razı olsun” temennilerinde bulundu. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.