banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Kadın Başkan Yardımcıları Ziyaretlere Başladılar

 

 Belediye çalışmalarıyla ilgili teşkilat üyelerine bilgiler aktaran Başkan Demirkol, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Teşkilat üyeleri de, Kadın Kolları İl Başkanı Aysel Göncü’nün Haliliye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür etti.

BAŞKAN DEMİRKOL: HALİLİYE BELEDİYESİ OLARKA DUA ALMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Kadınların geçmişten bugüne devlet yönetiminde yer aldığının altını çizen Başkan Fevzi Demirkol, kadın başkan yardımcısının ulaşamadıkları evlere ulaşacağını söyledi. Haliliye Belediyesi olarak dua almak için yola çıkmış bir belediye olduklarını söyleyen Başkan Demirkol, konuşmasında şunları kaydetti:


“AK Parti İl Kadın Kolları bizi ziyarete geldiler. Teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Kadınlarımızın hem milli mücadelede, hem İslam tarihinde, hem de İslam öncesi Türk toplumunda ayrı bir yeri vardır. Kadın evdeştir, hünkarın yanındadır, divana katılır ve devlet yönetimine katılır. Bizde bu anlayışımızı bir kez daha sergilemek adına kadınlarımızın yöneticiliğiyle, bizim ulaşmakta zorluk çektiğimiz veya zaman darlığı nedeniyle fırsat bulamadığımız sahalarda, kadın başkan yardımcılarımız ve kadın yöneticilerimiz bizim ulaşamadığımız evlere gece gündüz ulaşacaklar. Haliliye Belediyesi olarak biz dua almak için yola çıkmış bir belediyeyiz. Bu duayı geçmişte seçim zamanlarında oy olarak, belediyelerimizin çalışmalarını anlatılmasında dilimiz olarak ve ayrıca almış oldukları duayı bizimde istifademizde sunacak şekilde çalışmalar yaptılar. Ben tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.”

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Göncü ise kendisine bu görevi layık gören Başkan Demirkol’a teşekkür ederek, “Ben bu güzel göreve beni öneren bakanımıza, il başkanımıza ve beni bu göreve layık gören belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Beni yalnız bırakmayan teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

ÇİFTÇİ, BELEDİYELERE KADIN ELİ DEĞECEK

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ŞanlıurfalıKadınlara yönelik sosyal çalışmaları daha verimli bir şekilde sürdürmek için Başdanışmanlık görevine Ümran Bilim'i getirdi.

 

Ümran Bilim'in Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanlık görevine atayan Başkan Çiftçi’yi teşekkür ziyaretinde bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı, kadınlara yönelik uygulanan pozitif ayrımcılığın önemine dikkat çektiler.

 

Konu ile ilgili makamında yaptığı açıklamada; Ümran Bilim ile birlikte kadın ve aile konularında önemli çalışmalara imza atacaklarını dile getiren Başkan Nihat Çiftçi, Bölgede kadınlara yönelik ilk kez bu tür çalışma gerçekleştirildiğini söyledi.

 

Büyükşehir Belediyesi olarak Kadın ve Aile hususuna farklı bir bakış açısıyla yaklaşacaklarını vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi,"AK Parti anlayışı olarak kadınlarımızın her zaman siyasette aktif bir şekilde rol almaları için önemli adımlar atıyor. Büyükşehir ve AK Parti teşkilatı, Kadın Kolları olarak büyük bir kadroyuz ve çalışmalarımızı hep birlikte gerçekleştiriyoruz.

Büyükşehir Belediyesi olarak Kadın ve Aile konusu ile Başdanışmanlık noktasında Kadından yana tercih kullandık, hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şanlıurfa'da Belediyelere kadın eli değişmiş olacak, farklı bir bakış açısıyla çalışmalar başlatılarak bir aile sıcaklığı ortaya çıkacak. Bulunmuş olduğumuz toplum ve coğrafyada önemli bir adım attık. Türkiye'de ilk kez bu şekilde bir şey gerçekleşti buda kadın anlamında Şanlıurfalı kadınlara yönelik sosyal sorumluluk noktasını bizleri memnun etti. Şanlıurfalı kadınlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şanlıurfa'mıza Belediyecilik anlamında hizmet vereceğiz yeni görevinde Ümran Bilim'e başarılar diliyorum" dedi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Başdanışmanı görevine atanan Ümran Bilim ise, " Buralara gelmemizin en büyük destekçisi olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a kadınlara verdiği önemden dolayı  teşekkür ediyorum. Bu güzel görevlere layık gören Sayın Bakanımız Faruk Çelik'e, teşkilatımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle halkımıza hizmet etmeye geliyoruz, her zaman halkımızın yanındayız" dedi

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ise , "Uzun süredir teşkilatımızda görev yapan Kadın Kolları teşkilatlarımızda görev yapan arkadaşlarımız bu gün yerel yönetimler anlamında yeni görevlerine atandılar. AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim kadroları olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyarette bulunarak Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz. Bu tür anlamlı tercihte bulundukları için teşkilat olarak her zaman onların yanındayız" şeklinde konuştu.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Bahattin Yıldız ise, "Uzun süredir AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Siyasi Hukuk İşler Başkanlığı görevinden Büyükşehir Belediye Başkan Başdanışmanı görevine getirilen Ümran Bilim Hanım'ın görevinde başarılar dilemek için ziyarette bulunduk. " şeklinde konuştu.

 

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü İse, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye ve siyasi büyüklerimize bu güzel görevleri bizlere verdiği için teşekkür ediyorum. İnşallah bizlerde bu güzel görevlere layık olmak için özverili bir şekilde çalışacağız. Ümran Bilim hanıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.