banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfa’da Aşiretler Beyazgül Diyor

Acem Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nedim Güzelakçakaya öncülüğünde düzenlenen toplantıya AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Baydilli ve çok sayıda davetli katıldı.

Acem Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına açılış konuşması yapan Şanlıurfa Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Güneş, dernek hakkında bilgilendirme yaparak AK Başkan adaylarına çıktıkları bu kutlu davada başarılar diledi.

Toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala böylesi geniş katılımlı bir toplantının oldukça önemli olduğunu söyledi.

BEYAZGÜL: 31 MART YEREL SEÇİMLERİ MİLLETİN BEKASI İÇİN ÖNEMLİ BİR SEÇİM

AK Başkan Adayı Av. Beyazgül, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçim ülkemizin bekası açısından oldukça önemli bir seçim. Bu yüzden birden fazla sloganla bu seçime yaklaşıyoruz. Memleket İçin Millet İçin, Ülkemizin Bekası İçin diyoruz. Biz böyle bir düşünce içerisinde iken karşı tarafa baktığımızda %1’ lik oyu olan bir partinin arkasından giden %25-29 lik oyu olan bir parti biz sizi destekliyoruz diyor. Aslında partilerinin tabanı da bunu fazla tasvip etmiyor. Bunu da Urfalılar olarak dikkat çekmek lazım” dedi.

Toplantıda, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ve Karaköprü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Baydilli de seçimlerin önemini anlatan bir konuşma yaptı.

BEYAZGÜL VE KUŞ GÖKTAŞ AİLESİNİN TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül daha sonra  Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ile birlikte Eyyübiye’de bölgenin bilinen ailelerinden Göktaş ailesinin düzenlediği ev toplantısına katıldı. Bölgenin kanaat önderleriyle görüşen AK Başkan Adayları destek sözü aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet güneş 5 yıl önce

Pizim zirvar aşiret kırvar asireti olarak geçer Acem aşiret ayrı Siverek akrabalar suriye bağlantı var dernek kuruluş yanlışlık var tilhecibi zirikan bacaklar doğru kokumuz bir piz de ayrı aşiret

Avatar
Şımbılo 5 yıl önce

Memet günrles senden bilgi isteyen mi oldu?

Avatar
Memet güneş 5 yıl önce

Sen kimsin sanami soracam bilgiyi