banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Nebil Dirar

Şanlıurfa Milletvekilleri TBMM Başkanı Şentop'u ziyaret ettiler

Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, Zemzem Gülender Açanal ve Halil Özşavlı TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u makamında ziyaret etti. Urfa vekilleri, Şentop’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretle ilgili konuşan Cevheri: "Milletvekillerimiz ile birlikte TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop'a teorik ziyaretinde bulunduk" dedi. Öşavlı ise: "Şanlıurfa Milletvekillerimiz Sn Kasım Gülpınar, Sn Ahmet Akay, Sn Mehmet Ali Cevheri, Sn Z.Gülender Açanal ile birlikte TBMM Başkanımız Sn Mustafa Şentop’u tebrik ettik, hayırlı olsun dileklerinde bulunduk" dedi.

Milletvekili Ahmet Akay: "TBMM Başkanımız Sn Mustafa Şentop'a; Şanlıurfa milletvekillerimiz Sn Kasım Gürpınar, Sn Z. Gülender Açanal, Sn Halil Özşavlı ve Sn M.Ali Cevheri ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yasama faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk" dedi. Açanal ise : Milletvekili arkadaşlarım Halil Özşavlı,  Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri ve Ahmet Akay ile birlikte TBMM Başkanı Mustafa Şentop Beyefendiye tebrik ziyaretinde bulunduk" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.