banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfa Memurlarından sürece destek

Memur-Sen İl Temsilcisi Mahmut Atçı ve Memur-Sen'e bağlı temsilcilerle birlikte AK Parti İl Başkanlığında Başkan Av. Yusuf Eğilmez’i ziyaret ederek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Atçı; “Biz Memur Sen olarak barış ve kardeşlik sürecini destekliyoruz. Barış ve kardeşlik hakim olursa Türkiye bölgenin süper gücü olur. Bunun yanında tabi daha sorunlarımız devam ediyor. Kılık kıyafet sorunumuz devam ediyor. Sivil itaatsizlik tepkimiz ile bu haksız uygulamanın kamu çalışanlarının üzerinden kaldırılmasını istiyoruz. Ayrıca Memur Sen Konfederasyonu ve TOKİ işbirliği ile Şanlıurfa’da yaptırılacak olan 384 konutun kura çekimi Cumartesi günü gerçekleşecek. İl Başkanı ve yönetimini programımıza davet ettik” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Memur Sen İl Temsilcisi ve arkadaşlar bizi ziyaret ettiler. AK Parti hükümetleri ile Türkiye büyük değişim yaşıyor. İnşallah sorunlar tek tek çözeceğiz. Barış ve Kardeşlik bu topraklarda tesis edilecektir. Ayrıca gündemimizde Başkanlık sistemi var. 17 Mart saat 13:00’de “Başkanlık sistemi” ile ilgili teşkilat içi eğitim programını düzenleyeceğiz. Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Anayasa Hukuku  Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Adnan Küçük, Başkanlık konusunda bilgi verecek” diyerek Memur Sen temsilcilerini programa davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.