banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Karaköprü Belediye Meclis Başkanvekili seçildi - Kim seçildi?

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Belediye Meclisi Nisan ayı birinci birleşimi Belediye Başkan Metin Baydilli’nin başkanlığında yapıldı. toplantıda Belediye Meclisi başkan vekili seçimleri de yapıldı. Belediye Meclisi başkan vekili bakın kim oldu!

Meclis salonunda gerçekleşen Nisan Ayı birleşiminde; Meclis Başkan Vekili, Katip Üye ve Encümen Üyelerinin seçiminin yapıldı.

Geçen yılda Meclis Başkan Vekili olan Bekir Sıtkı Akyol güven tazeleyerek tekrardan Başkan vekili seçildi. Meclis İkinci Başkanı ise Eda Çakmaklı oldu.

Meclis Katipliği seçiminin de yapıldığı oturumda, Mehmet Emin Aslan ve Ali Atlas asil katip olurken, Mithat Şaka ve Hüseyin Paf yedek üye seçildi. Daimi Encümen Üyeleri ise, Mehmet Emin İfşa, Mehmet Nimetoğlu ve Mithat Şaka oldu.

Karaköprü Belediye Meclisinde görev alacak diğer komisyon üyeleri ise Nisan ayı oturumlarında belirlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.