banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfa İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Sunay AK Parti'ye geçti

"Türkiye için doğru zaman, doğru adam" sloganıyla Şanlıurfa'da seçim çalışmalarının startı verildi. Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Eyyüpoğlu'nun girişimleriyle AK Parti'ye katılımlar devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için 14 Mayıs'ta sayılı günler kala, farklı partilerden AK Parti'ye katılımlar da devam ediyor. Milletvekili adayı Eyyüpoğlu'nun girişimleriyle İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Sadık Sunay, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. 

Eyyüpoğlu, Sadık Sunay ile bir araya gelerek desteklerinden dolayı teşekkür etti ve AK Parti rozetini taktı. "Doğru adımlarla yola devam" sloganı altında AK Parti çatısı altında birleştikleri belirtildi.

Öte yandan desteklerinden dolayı Eyyüpoğlu, AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Mustafa Bağmancıya’da teşekkür etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.