banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kollarını bilgilendirdi

Şanlıurfa HÜDA PAR Gençlik Kollarından bilgilendirme semineri. Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında bir araya gelen HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri bilgilendirme semineri düzenledi.

İç ve dış gündemin değerlendirildiği seminere HÜDA PAR İl Başkanı Lokman Yalçın, HÜDA PAR Şanlıurfa il ve ilçe Gençlik Kolları Başkanları  ve üyeler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan seminerde iç ve dış gündem konuşuldu. Daha sonra ileriki süreçte yapılacak program ve faaliyetler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Gençlerden bir çok beklentilerinin olduğunu bu sebeple daha fazla çalışılması gerektiğini söyleyen HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, “Parti olarak genç kardeşlerimizden ciddi beklentilerimiz var. Çünkü çalışma sahamız çok geniştir. Gençlerin bizim için önemini anlatmaya kalkarsak sayfalar yetmez. Bu sebepten dolayı sizlerden beklentilerimiz çoktur. Allah sizlere hayırlı, başarılı ve üretken bir ömür ve partimizin bünyesinden halkımıza güzel hizmetlerde bulunmanızı nasip etsin.” dedi.

Sıcak bir ortamda geçen program İl Başkanı Lokman Yalçın’ın yaptığı dua ile son buldu.  (Ramazan Casuk- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.