banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Şanlıurfa'da oran Yüzbinden 15'e düştü

Sağlık Bakanı Koca il il haftalık vaka sayılarını açıkladı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin 20-26 Şubat haftasına ait koronavirüs vaka sayılarını paylaştı. 100.000 nüfusa düşen haftalık toplam vaka sayısının güncel haritasına göre Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon ve Rize en fazla vakanın olduğu iller arasında yer aldı.

Bakan Koca paylaşımında "Her hafta açıkladığımız illerimizde 100.000 nüfusa düşen haftalık toplam vaka sayısının güncel haritasını ilan ettik. Kademeli ve kontrollü normalleşecegiz." ifadelerini kullandı.

illerin 20-26 Şubat haftasına ait koronavirüs vaka sayılarıillerin 20-26 Şubat haftasına ait koronavirüs vaka sayıları

EN ÇOK VAKA GÖRÜLEN 5 İL

Haftalık verilere göre Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon ve Rize, 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

3 BÜYÜKŞEHİRDE DURUM

İllere göre haftalık (20-26 Şubat) Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 89,90, Ankara'da 39,84, İzmir'de 53,42 oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.