banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfa Büyükşehir’den Hasta Yakınlarına Çorba İkramı

Şanlıurfa’nın merkez ve ilçelerinde farklı noktalarında kurulan 17 çorba evi ile 7’den 70’e tüm vatandaşlara ikramlarda bulunan Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarına devam ediyor. Mehmet Akif İnan Hastanesi’nde her gün kurulan mobil çorba dağıtım merkezini vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü tarafından buradaki hasta yakınlarına sosyal belediyecilik hizmetlerinin en güzel örneğini gösteriyor.

Haftanın 6 günü çorba ikramında bulunan Büyükşehir Belediyesi çorba evleri; Eyyüp Nebi mahallesi, Haleplibahçe, Devteşti, Evren Sanayi Sitesi, Direkli, Harran Üniversitesi Eyyübiye Kampüsü içi, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü içi, Şutim Yeni Hal Pazarı Camii altı, Akçakale, Siverek, Viranşehir ve Suruç’tadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.