banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Şanlıurfa Büyükşehir’den ‘Bir Bebek Bir Fidan’ Projesi

 Fidanlara dün Şanlıurfa’da düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Kahramanmaraş'tan geldikleri sırada trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının adı verildi. 
Halil-ur Rahman Kent Ormanında gerçekleştirilen fidan dikimine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesinde çalışan sağlık personelleri katıldı. Çok sayıda fidanın dikildiği etkinliklere katılan sağlık çalışanları, kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkür ettiler. 
Başkan Beyazgül burada yaptığı açıklamasında yaşamını yitiren işçilere bir kez daha Allah'tan rahmet ve yaralılara da sağlıklı uzun ömürler dilerken “Tüm sağlık çalışanlarımızın ebeler gününü kutluyorum. Ebelerimiz dünyaya getirdiği çocukların gelecekteki hayatlarını göremiyorlar ancak bir fidanın geleceğini görme umuduna sahip olacaklar. Başlattığımız bu proje ile fidan diken ebelerimiz ilerleyen zamanlarda buraya gelerek diktikleri fidanları görecekler. Bu benim dikili bir ağacım diyebilecekleri bir fidanlıkları burada. Dünyaya getirmiş oldukları fidanken ağaç olan o insanların kendileri görmese dahi duaları kendileriyledir. Tarihteki önemli insanların annesi ve ebesi budur yazılarını görmekteyiz. Çok kıymetli ebe hanımlarımızın bu günlerini kutluyorum. Onların bu emekleri çok değerli ve kıymetlidir, evet bizleri annelerimiz dünyaya getirdi ama buradaki ebelerimizin hakkını vermek lazım” dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.