banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisi Olağanüstü Toplandı

Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda yapılan toplantı öncesinde salona maske dağıtıldı ve meclis üyelerinin koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralına uygun oturdukları gözlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün başkanlık yaptığı olağanüstü meclis toplantısında belirlenen gündem maddeleri görüşerek karara bağlandı.

Buna göre:

- Su satış tarifesinin yürürlülük ve uygulama tarihinin ertelenmesi,

- Toplu Taşıma Özel Halk Otobüslerinden 3 aylık hat kirası ve işletim bedeli alınmaması,

- 10.03.2020 tarih 109 sayılı meclis kararının iptal edilmesi,

- Siverek İlçesi Soydan Mahallesi 643 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde hazırlanmış 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı,

- Halfeti İlçesi Karaotlak Mahallesi 171.181.182. 185 186 187 ve 194 nolu adalarda hazırlanmış ve Halfeti Belediye Meclisinin 13.02.2020 tarih ve 07 sayılı kararı ile onaylanmış 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişikliği,

-TOKİ Başkanlığı ile takas için yetki başlıklı gündem maddeleri görüşerek oy birliği ve oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantı öncesinde ve sonrasında birer açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,olağanüstü yapılan toplantının nedenlerini kamuoyuna açıklayarak gerçekleştirilen toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Koronavirüs salgınının bir an önce bitmesini temenni eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, toplantıya katılan meclis üyelerine ise teşekkür etti.

Olağanüstü toplantı görüşülen gündem maddelerinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.