banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şanlıurfa Hayvan Pazarındaki yol sorunu çözüme kavuştu

 

Büyükşehir Belediyesi, son olarak Eyyübiye İlçesi’nde hizmet veren Mezbahane, Hayvan Pazarı ve Saman Pazarı bölgesinde asfaltlama çalışması yaparak esnafın takdirini topladı.

ESNAFTAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir bünyesinde hizmet veren Mezbahane, Hayvan Pazarı ve Saman Pazarında devam eden asfaltlama çalışmasından dolayı memnun olduklarını dile getiren esnaf Şemsettin Kırgıl, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’den Allah razı olsun. Ben Hayvan Pazarı Derneği üyesi aynı zamanda bölge esnafıyım. Yıllardır burası tozdan topraktan geçilmiyordu. Şanlıurfa Canlı Havyan Pazarı Dernek Başkanı İzzet Çiftçi Büyükşehir’e müracaat eder etmez, ekipler gelip yollarımızı asfalt yaptı” dedi.

"TALEBİMİZ ANINDA KARŞILIK GÖRDÜ"

Büyükşehir Belediyesi’ne asfalt talebinde bulunduklarını ve taleplerinin çok kısa sürede gerçekleştirildiğini belirten Şanlıurfa Canlı Havyan Pazarı Dernek Başkanı İzzet Çiftçi ise, “4 yıldan bu yana Hayvan Pazarı ve çevresi istenilen hizmeti alamamıştı. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Nihat Çiftçi, bizleri ziyaret ettiği zaman bu sorunumuzla yakından ilgilendi. Kendisi de bizzat bu eksikliği gördü ve asfalt hizmetinin bir an önce başlaması için talimat verdi. Ben bin 200 esnafım adına Başkan Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.