banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Urfa Haber

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyeden sivil nöbetçilere destek

 Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda bulunan 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı ve AK Parti İl binası önünde toplanan onbinlerce vatandaşa ve Polis memurlarına lahmacun, ayran ve su ikramında bulundu.

 

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte demokrasi nöbeti tutan onbinlerce vatandaşa ve polis memurlarına sıcak çorba ve kumanya ikramında bulunan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de alanda hazır bulunan onbinlerce vatandaşa lahmacun, ayran ve su ikramlarını sürdürürken bir yandan da Türk bayrağı verdi.

 

Dün geceden buyana nöbet tutarak bitkin oldukları gözlenen vatandaşa bir nebze olsun moral sağlayan Büyükşehir Belediye ekipleri, bu davranışı ile halktan tam not aldı.

 

Gerçekleştirilen ikramlardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar, "Allah Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'den razı olsun. Bizleri unutmadılar" şeklinde konuştu.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.