banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye ilk Başkan Aday Adayı Yahlizade oldu VİDEO

İlk Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında resmi başvuruyu yapan Enver Sedat Yahlizade AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Başkan Av. Yusuf Eğilmez’e başvuru dilekçesini teslim ederek; “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı bize verildiği takdirde genç ve dinamik ekibimizle Şanlıurfa’yı başta kentsel dönüşüm, şehir içi trafik ve yaşam koşullarını iyileştirecek projelerle başlayacağız. Harran Üniversitesi Osman Bey kampusu bunun bir örneğidir. Hakkımda ve şehrim hakkında hayırlı olsun” dedi.

 

Başkan Av. Yusuf Eğilmez ise Enver Sedat Yahlizade’ye başarılar dileyerek; “İlk Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayımızın başvurusunu aldık. ilimize ve partimize hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” dedi

Anahtar Kelimeler:
Enver Sedat Yahlizade
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.