banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Nihat Çiftçi ve Resul Yılmaz Siverek caddelerinde

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve daire başkanları, Siverek’te yapımı süren çalışmaları Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte ilçede sıcak karışım asfalt ile kaplanan prestijli bulvardaki çalışmaları inceleyen Başkan Çiftçi ve Beraberindekiler daha sonra ilçenin Atatürk bulvarı, Adnan menderes bulvarında yapımı devam eden alt yapı ve su şebekesi çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada şöyle dedi. “   Siverek’te alt yapı çalışmaları uzun süredir devam ediyor, sağlam bir alt yapı oluşturduğumuz zaman üst yapı çalışmalarında vicdanımızın rahat etmesi gerekiyor Mustafa Remzi Bucak Bulvarındaki alt yapı çalışmalar tamamlandı. Üst yapısına başladık, inşallah bu yıl içerisinde tüm bulvarlarımızda tertemiz bir şekilde bitireceğiz, Siverek’te vatandaşlarımızı yorduğumuzu biliyoruz ama sonunda hayır dualarını alacağımızı da biliyoruz, Siverek’i seviyoruz Siverek’te 250 bin metrekare asfaltlama programımızı tamamlamış durumdayız kısa sürede ilçedeki diğer caddelerimizde asfaltlama çalışmaları başlanacaktır.” Dedi.

   Çalışmalar hakkında bilgi veren Siverek belediye başkanı Resul Yılmaz şöyle dedi. “ Alt yapı çalışmaları biten caddelerimiz de üst yapı çalışmaları başladı. İlçe belediyesi olarak bizim hizmet alanımıza giren cadde ve sokaklarda 450 bin metrekare sıcak asfalt çalışması yapacağız, burada bir kez daha ilçemizdeki çalışmalarından dolayı büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye başkanları ve beraberindekiler daha sonra Atatürk bulvarında esnafları ziyaret etti.  Uzun süre cadde esnaflarını gezen Başkan Çiftçi ve Yılmaz vatandaşın sorunlarını dinleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.