banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Viranşehir için aynı masa etrafında toplandılar

Büyükşehir Belediyesi ile ilçe Belediyeleri arasındaki koordinasyonun güçlenmesi adına gerçekleştirilen toplantıda Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.

Burada bir açıklama yapan Başkan Nihat Çiftçi, “Amacımız Viranşehir’in gelişerek kalkınması, yerel anlamda güzel bir hizmet alarak alt yapı ve üstyapının tamamiyle çözülmesidir” dedi.

Viranşehir’in yaşam kalitesini yükseltmek için Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür koordinasyon toplantılarını sürdüreceklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, “Viranşehir ile ilgili üst yapı, alt yapı, tarihi mekanların korunması ve ilçemizin gelişmesine yönelik Viranşehir Belediyesini ziyaret ederek istişare toplantısı yaptık. Hizmet esaslı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Viranşehir bizim için önemli burada yaşayan insanlarımıza güzel en hizmet götürmek için el birliği ile çalışmamız gerekmekte. Bu kapsamda ilçe belediyelerimizle koordinasyonunu sağlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi yasasında dahi koordinasyonu zorunlu kılıyor. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Amacımız Viranşehir’in gelişerek kalkınması, yerel anlamda güzel bir hizmet alarak alt yapı ve üstyapının tamamiyle çözülmesidir” diye konuştu.

Ziyaretinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi’ye teşekkür eden Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin ise “Viranşehir’de yapılacak olan çalışmaları hakkında Büyükşehir Belediyesi ile Belediyemizin koordinasyonun ve fikir alışverişini sağlamak amacıyla Başkan Nihat Çiftçi ve ekip arkadaşları bizleri ziyaret etti. Vatandaşlara doğru hizmet etme noktasında gerekli görüşmeleri sağlayarak varsa eksikliklerin giderilmesi noktasını görüşüyoruz. Vatandaşlara hizmet noktasında her zaman hazır olduğumuzu belirtiyorum. Ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

PRESTİJ CADDESİNDEKİ ÇALIŞMALAR TAM HIZ İLERLİYOR

Gerçekleştirilen koordinasyon toplantısının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yapımı devam eden Prestij Cadde çalışmalarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bölge esnafıyla bir araya gelerek çalışmaları değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.