banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa Büyükşehir, Asfalt Sezonunu En İyi Şekilde Değerlendiriyor

 Bu kez Karaköprü ilçesindeki Seyrantepe Mahallesinde cadde ve sokakları asfaltla kaplayan Büyükşehir ekiplerine, mahalle sakinleri teşekkür etti.  

Şanlıurfa'da Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ile yoğun çalışma temposu yaşayan Büyükşehir Belediyesi, bir yandan kırsalda beton yol, stabilize yol ve alt yapı çalışmalarını hızlandırırken, bir yandan da şehir ve ilçe merkezlerinde asfalt uygulamalarına devam ediyor. Tasarruf odaklı yeni dönemde mevcut imkanları en iyi şekilde hizmet odaklı değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez Karaköprü ilçesindeki Seyrantepe mahallesinde cadde ve sokakları asfaltla kapladı. 

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN YOĞUN MESAİ
Şehit Tankçı Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’nun isminin verildiği caddeyi ve Abdülkadir Yüksel Caddesini geçtiğimiz hafta sıcak asfalt ile buluşturan Yol Asfalt Şubesi ekipleri, bu hafta ise Uzman Onbaşı Şehit Sedat Sağır Caddesi başta olmak üzere Mehmetçik Mahallesi Tasmaseki Cami yolunu sıcak asfalt ile buluşturdu.
Karaköprü GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yer aldığı Seyrantepe Mahallesi 8015. Sokakta sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine mahalle muhtarları, bölge esnafı ve vatandaşlar teşekkür etti.

MUHTAR DEMİR: BÜYÜKŞEHİR, KANGRENLEŞMİŞ SORUNUMUZU ORTADAN KALDIRDI
Mehmetçik Mahalle Muhtarı Yılmaz Kahraman, Tasmaseki mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması yaparak mahalleyi çamurdan ve çukurdan kurtaran Büyükşehir Belediyesine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.
Seyrantepe Mahallesinde Şehit Muhammed Cihangir Çubukçu Caddesinin ardından Şehit Sedat Sağır Caddesi ve diğer cadde ve sokakları asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir ise Büyükşehir’in Seyrantepe’de kangrenleşmiş bir sorunu ortadan kaldırdığını söyledi.
Muhtar Demir, “Mahallemde en büyük şikâyetlerin başında yol sorunu vardı. Zeynel Başkana ilettik. İletir iletmez bir gün sonra mahallemize gelerek bizleri ziyaret etti ve ekiplerine talimat verdi. Asfaltı yapılması planlanan yerleri bizlerle gezerek asfalt yapılmasını hızlandırdı. Ekipler günlerdir burada kangrenleşmiş olan yarımızı ortadan kaldırıyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Mehmetçik Mahallesi Sakini Celal Topdağ ve bölge esnafı mahalle yolunu asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.