banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfa Belediyeleri ve AK Parti teşkilatı bayramlaştı

Burada hemşehrilerinin bayramını tebrik eden Başkan Beyazgül, "Biz, büyükşehir, ilçe belediyeleri, milletvekilleri, parti teşkilatı ve tüm vatandaşları ile büyük bir aileyiz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılarak hemşehrilerinin bayramını kutladı. Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'ın ev sahipliğinde gerekleştirilen programa Başkan Beyazgül ile birlikte AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat,  Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri ve Halil Özşavlı, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye meclis üyeleri, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat Üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Programda vatandaşların tebriklerini kabul eden Başkan Beyazgül ardından yaptığı değerlendirmesinde, "Biz, bir bütünüz. Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerim ile birlikte büyük bir aileyiz. Bugün de ailemizle yine bir araya gelerek bu güzel bayramda hasret giderdik. Katılım gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ederken, Şanlıurfa halkımızın şeker tadında bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.