banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Sait Ağan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Ağan mesajında: "Öz yurdunda işgalleri kabullenmeyen milletimiz, İstiklal Savaşı’yla kenetlenen ruhların sarsılmaz iradesini ortaya koymuştur. İmkânsızlıklar içinde de olsa milletimizin önceliği, bağımsızlığını tesis etmek olmuştur. Milletimiz, bu bilinç ve kararlılıkla, donanım ve imkân bakımından kendinden üstün olan güçlerle karşı karşıya gelmekten korkmamıştır. Sarsılmaz imanıyla, vatanı için canını feda ederek öz yurdunda düşmana karşı tüm dünyayı kendine hayran bırakacak bir zafere imza atmıştır. Kurtuluş Savaşı’ndaki başarısıyla ismini bir kez daha tarihe altın harflerle yazdırmayı başarmıştır.

Milletimiz ve onun bağrından çıkan kahraman askerleri, dün nasıl ki Anadolu’da ülkesine, milletine ve vatan topraklarına karşı yönelen tehditleri bertaraf ettiyse bu günde aynı şekilde her tür tehlikeyi ve tehdidi yok edebilecek güç ve kararlılıktadır.

Cumhuriyetimizin ilanın 96. yıl dönümü vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.  Bizleri aydınlık yarınlara taşıyan Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, tüm Şanlıurfalı hemşerilerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.