banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

SAADET'İN GENÇLİK BULUŞMASI URFA'DA GERÇEKLEŞTİ


 Bir otelin (kilim oteli) Lokantasında kahvaltılı olarak gerçekleşen programda Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şanlıurfa şube başkanı Fevzi Çelik, Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) Şanlıurfa Şube Başkanı Yunus Yeğin ve Saadet Partisi il müfettişi Halil Yiğit birer konuşma yaparak gençliğin önemini sorumluluklarını ve dava içerisinde gençliğin pozitif yönde aksiyon geliştirmesinin önemini anlattı.
Konuşmacılardan AGD il başkanı Çelik konuşmasında özelde gençliğin genelde hepimizin üslubunun yumuşak olması gerektiğini vurguladı. Özellikle sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlar konusuna değinen Çelik gençliğin bu tip alanlarda seviyeyi aşan ve aşağılayıcı üslup kullandığını bu üslubun İslam ile bağdaşmadığını ve İslami gençliğin her şeyden önce Ahlak ve Maneviyatı ön planda tutması gerektiğini vurguladı.
Saadet Partisi il gençlik kolları başkanı Kasım Şaşkın yaptığı konuşmada amaçlarının genç nesiller ile davaya emek vermiş öncü olmuş ağabeylerimiz ile gençlik arasında köprü oluşturmak, gençlerin onların tecrübelerinden istifade etmesini sağlamak ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu aktardı.
Kasım Şaşkın davete icabet eden bütün konuklara teşekkür ettiklerini bizi kırmayıp Pazar sabahı buraya kadar teşrif ettikleri için bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.