banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Saadet Partisi, Şanlıurfa'da atağa kalkıyor VİDEO

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve eski Milletvekili Niyazi Yanmaz, Saadet Partisi İl Başkanı Halil Yiğit ile birlikte basın açıklaması yaparak, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gündemi de değerlendiren Yanmaz, AK Parti Hükümeti’nin dış politikada yanlış bir yol izlediğini belirtti.

Yanmaz, yaptığı açıklamada, Saadet Partisi genel merkezinin almış olduğu karar neticesinde bütün Türkiye’de il, ilçe ve belde taramalarının söz konusu olduğunu belirterek, “Şanlıurfa’da 20, 21 ve 22 Eylül’de Genel Başkan Yardımcımız Lütfü Yalman’ın grup başkanlığında, eski milletvekillerimiz Şanlıurfa’ya teşkil edeceklerdir. Şanlıurfa’da Saadet Partisi İl Başkanlığının koordine ettiği üç günlük çalışma yer alacak. Bu çalışmalarda esnafımızı ve ilçelerimizi ziyarete ederek sorunları dinleyeceğiz” dedi.

“Suriye politikası yanlış”

Suriye’de yaşanan olaylara da değinen Yanmaz, “Bunun sonucunda Şanlıurfa’mızda Akçakale’de, Ceylanpınar’da zaman zaman üzücü hadiseler cereyan etmektedir. Bu hükümetin dış politika yanlışlığından kaynaklanmaktadır ve dolayısıyla geçtiğimiz günlerde, basın Valiliğin ‘Sınırlarımıza hâkim olamıyoruz’ şeklinde açıklamasını haber yapmıştı. Ondan sonra ne olsuysa bir baskıyla Urfa Valiliği tekrar bir basın açıklaması ile ‘biz sınırlarımıza hâkimiz’ diye bir demeç verdi. Maalesef hem baştaki hem de sondaki açıklama hiç inandırıcı değildir. Devlet maalesef üç beş kaçakçıyla baş edemeyecek bir durumdadır” diye ifade etti.

Yanmaz, Saadet Partisi’nin geçen yerel seçimde Şanlıurfa’da 4 belediye başkanlığı kazandığına dikkat çekerek, “Önümüzdeki yerel seçimlerin de yıldızı yine Sadet Partisi olacaktır. Saadet Partisi çok büyük sürprizlerin altına imza atacak” şeklinde konuştu.

Uğur Budak / Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.