banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Rışvan Derneğinde Bakan Çelik ve Dengir Mehmet Fırat buluştu VİDEO

AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı, Güneydoğu’nun önde gelen aşiretlerinden Rışvan aşiretinin Mir’i, Reisi Dengir Mir Mehmet Fırat’ın ev sahipliğinde onuruna verilen yemeğe katılan Bakan Çelik, burada yaptığı açıklamada bölgede hakim olan örnek birlik ve beraberliğin devam ettirilmesini istedi

Dengir Mir Mehmet Fırat, Rışvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı İbrahim Halil Arslan ve yönetim kurulu üyelerince, dernek binası önünde kabalalık bir topluluk tarafından karşılanan Bakan Çelik, Rışvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti ve ardından onuruna verilen yemeğe katıldı.

Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, Yahya Akman ve Abdülkerim Gök, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, diğer kamu kurum ve kuruluş amirlerinin yanı sıra çevre illerden kente gelen Rışvan Derneği il ve ilçe başkanlarıyla birçok STK temsilcisinin yer aldığı yemekte konuşma yapan Rışvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı İbrahim Halil Arslan, davetlerini kırmayarak derneğe teşrif eden ve onuruna verilen yemeğe katılan başta Bakan Çelik ve şahsında tüm konuklara teşekkür ettiğini söyledi.

Ardından bir konuşma yapan AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı, Dengir Mir Mehmet Fırat ise Şanlıurfa’da sergilenen bu birlik ve beraberliği gıpta ile karşıladığını belirterek Bakan Faruk Çelik’in Şanlıurfa için önemli bir şans olduğunu söyledi.

Bakan Çelik ile çok eski yıllardan beri siyaset yaptıklarını ifade eden Fırat, bu buluşmaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Rışvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Halil Arslan ve beraberinde Rışvan Aşireti mensuplarını böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmalarından dolayı tebrik eden Bakan Faruk Çelik bölgede hakim olan örnek birlik ve beraberliğin devam ettirilmesini temennisinde bulundu.

 

BAKAN ÇELİK URFALILAR BİZİ, BİZ URFALILARI SEVDİK

Şanlıurfa’da geçen süre zarfında çok güzel işlere imza attıklarını belirten Çelik, ‘Urfalılar bizi bizde Urfalıları çok sevdik. Olaylara gösterdiğiniz hoşgörüye teşekkür ediyorum. Ben Dengir Mir Mehmet Fırat ile birlikte uzun süre siyaset yaptım. Önemli bir fikir adamı olarak gördüğüm Dengir Abi, bizim partimizin vitrini olmuştur. Urfa’da onunla buluşmamıza vesile olan herkese minnettarlık duyuyorum’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından yemeğe geçildi. Rışvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce verilen akşam yemeğinde konuklara yöresel yemekler ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.