banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

PANDEMİ SONRASINDA TARIM VE EKONOMİ

Doğu ve Güneydoğu Kültür, Sanat Derneği etkinliklerine devam ediyor. Derneğin her hafta düzenlediği toplantılarının son konuğu Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri oldu.

İstanbul’da faaliyette bulunan Doğu ve Güneydoğu Kültür, Sanat Derneği’nin Genel Başkanı Ahmet Fuat Bodur, koronavirüs nedeniyle toplantılara video konferans şeklinde devam ettiklerini söyledi. Her toplantıya, ele aldıkları konunun uzmanını konuk ettiklerini belirten Bodur, “PANDEMİ SONRASINDA TARIM VE EKONOMİ” başlıklı etkinliğe ise Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’yi davet ettiklerini kaydetti.

Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde 23 ili temsil eden STK başkanlarının da katıldığı toplantının verimli geçtiğini belirten Bodur, “Toplantımız hayırlara vesile olsun inşaAllah. Toplantıya katılan milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Cevheri’ye, bütün başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.