banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Özhaseki Şanlıurfa’da

AK Belediyeler Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı için Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve partililer  karşıladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında 2-3-4 Ağustos tarihlerinde Şanlıurfa’da "Belediye Başkanları Eğitimi
‘’ Temel Belediye Mevzuatı ’’  Belediye Başkanları Eğitim ‘’ Halkla ilişkiler, Siyasi İletişim ve İnsan İlişkilerinde başarı’’ Belediye Başkanları Eğitimi ‘’ Kişisel Gelişim, Liderlik, Protokol Kuralları, gibi eğitimler gerçekleşecek. 

Yapılacak toplantılarından ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki genel bir değerlendirmede bulunacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.