banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Özcan; Her Gün Kadınlar Günü Olmalı VİDEO

Beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ile Şanlıurfa Kadınlarını Kalkındırma ve Destekleme Derneği (ŞUKAD) Başkanı Vildan Polat'ı ve yönetimini 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, kadınlar gününü kutladı.

 

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kendilerini ziyaret eden Milletvekili Dr. Halil Özcan’a çok teşekkür ettiklerini belirten ŞUKAD Başkanı Vildan Polat; “Kadınlar her gün önemsenmeli ama bugün Milletvekili Halil Özcan tarafından hatırlanıp ziyaret edilmemiz bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kadınların sorunları, sorunların çözüm noktasında neler yapılabiliriz diye kendileri ile fikir alış verişinde bulunma imkanı bulduk. Kadınların toplumda ciddi yerlere gelebilmesi için tüm erkeklerin desteklerini bekliyoruz” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla ziyaretlerinin daha da anlamlı olduğunu ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan; “Her gün kadınlar günü olmalı. Değerlerimizden aldığımız doğrultuda hareket etmeliyiz. Kadınlar, hem eşlerimiz hem kızlarımız, hem annelerimizdir. Biz de onlarım hem çocukları, ağabeyleriyiz, evlatlarıyız. Yani bir parçayız. Kesinlikte kadın erkek eşitliği konusunda fıtratımıza uygun davranmamız lazım. Kadınlar her zaman bizim en önemli parçamızıdır. Daha doğrusu ilk medresemizdir. Tabi bazı sıkıntılar yine annelerden kaynaklanıyor. Bazı örf adetlerimizde yetiştirme tarzımızda kadın erkek ayrımcılığı var. Kardeşlerimizin bilinçlenmesi ile bu tür yanlışlarda son bulur. Tabi özellikle kırsal kesimdeki kadınlara ulaşıp onları bilinçlendirmemiz lazım. Daha sorunsuz bir kadınlar günü diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.