banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Özcan, “AK Partiyle Türkiye kazanacak”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi Eyyübiye İlçesine bağlı bulunan ve Payamlı Bölgesi olarak bilinen yerleri gezerek destek istedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, Eyyübiye ilçesine bağlı bulunan ve Payamlı Bölgesi olarak adlandırılan bölgede yer alan Bildin, Aşağı Çaykuyu Köyü, Aşağı Hemedan, Orta Hemedan, Yukarı Hemedan, Dikme, Bağrıyanık ve Atlıkonak Köylerini gezerek AK Parti için destek istedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan'ın Payamlı Bölgesindeki köylerde yapmış olduğu gezilere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Eyyübiye Beledyesi Meclis Üyesi M.İlhami Günbeği, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban'ın yanı sıra AK Partililer eşlik etti.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan Eyyübiye kırsalında yapmış olduğu gezilerde yapmış olduğu açıklamalarda, çalışmalar sırasında yaptığı açıklamalarda, Türkiye güçlendikçe vatandaşların sağlık, eğitim başta olmak üzere her alanda çok daha kaliteli hizmetler almaya başladığını ifade etti.
Şanlıurfa’nın güçlü olması, Türkiye’nin güçlü olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, “Beraberce güçleneceğiz ki bütün dünyaya biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız, biz güçlüyüz, biz kudretliyiz diyebilelim” dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan, AK Parti’nin bugüne kadar kendisine emanet edilen hiçbir oyu heba etmediğini, hiçbir zaman da heba etmeyeceğini belirtti.
“Vatandaş AK Partiye oy verdi, ’hizmet edeceksin’ dedi, biz de hizmet ettik” diyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, “Vatandaş daha çok oy verdi, biz daha çok hizmet ettik. 1 Kasım’da daha çok oy verecek, bizler daha çok hizmet edeceğiz. Bizler hizmet etmek için bu yolun yolcusuyuz. Sadece milletvekili olmak için bu yola çıkmış değiliz” diye konuştu.
Ülkeye sahip çıkmanın farklı yollarının bulunduğunu anlatan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, “Askerimiz, silahını kuşanacak ve sınırda nöbet tutarak ülkeye sahip çıkacak; eczacımız, doktorumuz, öğretmenimiz, siyasetçimiz işini iyi yaparak. Bayraksız, ezansız, topraksız bırakmamak için bu ülkeye sahip çıkacağız. 7 Haziran’da bizim gücümüzde biraz azalma oldu, hemen terör örgütü başını kaldırdı. Bu ülke için menfaati olanlar, hesabı olanlar hesabını görmeye çalıştı. Onların hesabını lütfen siz 1 Kasım’da görün. Onların cevabını inşallah 1 Kasım’da verin” ifadelerini kullandı.
Bu işin artık bir memleket meselesi olduğunu vurgulayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, şöyle devam etti;
“Bu seçim, Türkiye’nin bekası, geleceği, varlığı için son derece önemli bir seçim. Bunu anlatacağız ki vatandaşımızın kafası karışmasın. 1 Kasım’da inşallah dosta, düşmana çok kuvvetli bir cevap vereceksiniz. İnşallah 1 Kasım’da AK Parti yeniden tek başına iktidara gelecek. AK Parti kazanırsa Türkiye kazanacak. AK Parti’nin kazanması demek; huzur, istikrar, güven demektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.