banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Osman Mutlu, Haliliye aşığım dedi aday oldu VİDEO

Osman Mutlu; “ben aday olsam da, olmasam da Allah'ın izniyle tüm dinamizmimi, enerjimi, vaktimi birikimimi bu şehrin ihyasına vakfetmenin gayreti içinde olacağım” dedi.

 

İl Başkanlığında Başkan Av. Yusuf Eğilmez’e başvuru dilekçesini teslim eden Osman Mutlu; “Bugün; Bir aşk ve tutku ile bağlı olduğum güzel şehrim, Urfa'mın her şeyin en iyisine en güzeline layık olduğunu düşünüyorum. Seçim sathı mahalline girdiğimiz şu günlerde, şehrimin insanına hizmet edebilmek adına,  hemşerilerimin sesini dinledim şehrin dününü bilen bu gününü gören yarınını düşünen sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleri ile  görüşüp istişare ettim. Şanlıurfa'mızın yeni kurulan güzide üç ilçesinden biri olan Haliliye ilçesine AK Parti'den aday adayı olma kararımı verdim. Bugün burada başvurumu resmen yapıyorum.

Değerli dava arkadaşlarımın ve hemşerilerimin bu kutlu yolda dualarını bizlerden esirgemeyeceğinden eminim.

HERKES ŞUNU BİLİR Kİ;

Ben hep ‘’Hizmet Yolunda’’ oldum, her daim cemiyetin içinde oldum. Cemiyet hayatında iseniz hizmetten kaçamazsınız. Haliliye  nerede olmamı isterse orada olurum. Ben ömrümü insanlarımıza, hizmete adamış bir kardeşinizim. Halka Hizmet yolu nerede ise bende o yolda olurum. Yeni büyükşehir yasası ile, kurulacak yeni bir ilçemiz olacak. Bu durum Haliliye için bir fırsattır.Eğer partim uygun görürde beni aday gösterirse, şehrimin insanına hizmet edecek en doğru projeleri sunacağım. Sn. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin Belediye başkanlığından gelen ilk Başbakanıdır.Benimde baş koyduğum bu davada idolümdür, örnek aldığım büyüğümdür.Allah hepimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah.

 

DEĞİŞİM ŞART

Toplumun Değişim ve daha iyisini arama isteği bitmez.  Bu istek toplumları dinamik tutar ve her zaman daha iyiye doğru gidişinin yolunu açar.

Demokrasinin en güzel yanı bu değişim ve daha iyiyi bulma yolunu açmasıdır.

Bir aşk ve tutku ile bağlı olduğum Urfa'mızın yeni kurulacak Haliliye’ye İlçesi AK Parti Belediye Başkan aday adayı olma kararımın hepimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan Niyaz ediyorum.

Şunu çok açık şekilde ifade etmek isterim ki,  ben aday olsam da, olmasam da Allah'ın izniyle tüm dinamizmimi, enerjimi, vaktimi birikimimi bu şehrin ihyasına vakfetmenin gayreti içinde olacağım” dedi.

 

Başkan Av. Yusuf Eğilmez ise Osman Mutlu’ya başarılar dileyerek “İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
HaliliyeOsman Mutlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.