banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Nusret Urmak, Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Yerel seçimlerde belediye başkanı olmak isteyen aday adayları, başvurularını sürdürüyor. Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan Nusret Urmak, Haliliye’den aday adaylık başvurusunda bulundu.

 Ak Parti Haliliye İlçe Başkanlığı’na gelen Urmak, başvuru dosyasını Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’a teslim etti.

URMAK: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Aday adayı Urmak, yaptığı açıklamada,”Haliliye ilçemize, hemşerilerimize hizmet için belediye başkan aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. Şehir değerlerimizi koruyarak alt yapı, sosyal, kültür, sanat, spor ve turizm alanında modern şehircilik anlayışıyla.  Birlikte başaracağız.” ifadelerine yer verdi.

Bilindiği gibi iki dönem AK Parti İl Başkan yardımcılık görevinde bulunan Urmak, Büyükşehir Belediyesine bağlı Belsan Genel Müdürlüğünü bir süre yaptı. Büyükşehir Belediye Başkan danışmanlığını sürdüren Urmak, 2014 yerel seçimlerinde yine Haliliye Belediyesi Başkan aday adayı olmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.