banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Nihat Çiftçi en başarılı Belediye Başkanı seçildi VİDEO

Meclis Dergisi okurları, göndermiş oldukları elektronik postalar, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamını, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Bürokratlarını, Valilerini, Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Gazetecilerini, TV Muhabirlerini ve Sanatçılarını belirledi.

Karaköprü Belediye Başkanlığı ise şeffaf ve açık yönetim sergilemesi, mahallelere aynı, eşit hizmet götürmesi ve yerel yönetimde sivil toplum örgütleri, özel sektör (Esnaf), Merkezi yönetimlerin arasında dayanışma ve uzlaşmayı sağlamsından dolayı “Yılın Belediye Başkanı” olarak Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, seçildi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; “BU ÖDÜL BİR EMEĞİN BİR ÇALIŞMANIN AÇIK VE ŞEFFAF YÖNETİMİN SONUCUDUR”

Başkan Çiftçi, “Yılın Belediye Başkanı” ödülü ile ilgili şunları söyledi; “25 Ocak Cuma günü saat 14:30’da Ankara’da ödül dağıtım töreni olacaktır. Meclis Haber Dergisi tarafından yılın Devlet Adamına, Siyasetçisine, Milletvekillerine, Bürokratlarına, Belediye Başkanlarına çeşitli alanlardaki kişilere yapılan anket, mektup ve elektronik posta ile yapılan bir değerlendirme sonucu ile sağ olsunlar Karaköprü Belediye Başkanlığımızı da değerlendirmişler. Bize gelen yazılı açıklamada “Yılın Belediye Başkanı” olarak bizler seçilmiş durumdayız. Tabiî ki bu bir ekip çalışmasıdır bir ekip başarısıdır. Ben öncelikle bize “Yılın Belediye Başkanı” nı getiren ekibim adına öncelikle tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Cuma günü saat 14:30’da ödülümüzü alacağız. Bu ödül tabiî ki bir emeğin sonucudur bir çalışmanın sonucudur. Açık ve şeffaf yönetimin sonucudur. Ben öncelikle değerlendiren kişilere heyete teşekkür ediyorum, bizi bu ödüle layık gördükleri için Kurumum adına da tabiî ki ise sevindirici motive edici bir ödül ben tüm kurum adına Cuma günü bu ödülü alacağım, öncelikle Karaköprü İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ben bu ödülün bize layık görülmesi emeği geçen herkese hem siyasi kadromu hem çalışan ekiplerimi tebrik ediyorum bizlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.