banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Mustafa Zahit, ev toplantısında

AK Parti merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit Ev toplantıları çalışmaları kapsamında Akpınar Mahallesinde Halit Ay’ın evindeki toplantıya katıldı.

 

Yaz çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini ve ev toplantılarını düzenlediklerini belirten Başkan Mustafa Zahit; “AK Parti olarak seçimden seçime değil, her zaman çalışıyoruz. Bugün Akpınar mahallesine gelerek Mahalle temsilcimiz Halit Ay’ın evinde Mahalleli büyüklerimizle sohbet ettik. Sorunlarını dinledik. Aldığımız notları ilgili birimlere ulaştıracağız. Bu akşam burada bulunan AK Parti gönüldaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ev sahibi AK Parti, Akpınar Mahalle temsilcisi Halit Ay ise Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Zahit ve yönetimi seçim olmamasına rağmen buraya gelerek mahallemizin sorunlarını dinlediler. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Akpınar mahallesindeki toplantıya Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ile beraber Başkan Yardımcıları M. Cengiz İzol, Hüseyin Polat, İ. Halil Genç, Murat Aydın, Gençlik Kollarından Mehmet Yanmaz ile mahalleli hazır bulundu.

Yapılan sohbetin ardından toplantı sona erdi.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.