banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Mustafa Yavuz önemli açıklamalarda bulundu

Seçim çalışmaları sürdüren  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Sosyolog Mustafa Yavuz, Dün akşam çıktığı Güneydoğu Televizyonunda Uğur Er'in Sorularını cevaplayan yavuz gündeme ilişkin önemli açıklamalarda buludu.

Mustafa Yavuz, Şanlıurfa'daki eğitim, gecekondu, sağlık, üretim sorunu, ile ilgili yapılması gerekenleri anlattığı programında aday adayı olmasını şu sözle özeledi; "ben aday adaylığı sürecinin bitimine 2 gün kala başvuruda bulundu. bu bir düşünce ile başladı" dedi.

ÖZEL SEKTÖR İLE DEVLET TEŞVİKİ BİRLEŞTİRİLMELİ

Televizyon programında AK Parti hükümetleri dönemide üretime özel önem verildiğini söyleyen Mustafa Yavuz; "Özellikle Şanlıurfa'da özel sektör ile devlet teşvikinin birleştirilmesi lazım. üretim konusunda Şanlıurfa'da biraz yapısal dağınıklık olduğunu gözlemledim. ama aşılamayacak bir sorun değil. Eğer Şanlıurfa'da özel sektör ile devlet teşvikibirleştirilirse üretimdeki artış gözle görülür bir şekilde artacağına şahit olacağız.

Programda eğitim konusunda da değinen Yavuz, AK Parti döneminde yapılan onca dersliğe rağmen Şanlıurfa'daki nüfus artışı nedeniyle hala desliklere ihtiyacı olduğunu söyledi.

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM DÜNYAYA ÖRNEK OLDU

Sağlıkta'ki Dönüşüm ile dünyaya örnek bir yatırım yaıldığını söyleyen Mustafa Yavuz; "Şanlıurfa'da hızlı nüfus artışı ve 500 Bine yaklaşan Suriye'den gelen göçmenler nedeniyle sağlık alanında fiziki yetersizlik var. ama önümüzdeki süreçte devam eden yatırımlarla bunları aşacağımızı düşünüyorum. Meclise gitmem durumunda bütün bu konularda gerekli yatırımların yapılması için, Şanlıurfa için elimden geleni yapacağım inşallah" diye konuştu.

SOYAL SORUNLARI ÇÖZMEM İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Siyasetin içinde olduğumuz günden bu yana halkla beraberiz diyen Yavuz; "Bu seçim süreci vesilesiyle daha sık bir araya geliyor, istişare ediyoruz. Malum, 7 Haziran seçimleri hem Şanlıurfa hem de ülkemiz için çok önemli bir süreç. AK Parti’nin gerekli milletvekili sayısına ulaşarak hem anayasayı değiştireceği hem de yeni Türkiye yolunda bir adım daha atılacağı bir seçimin arefesindeyiz. Bu süreçte üzerimize düşen görevi yerine getirmek ve özellikle sosyal konulardaki yaralara merhem olmak için yola çıktık. Urfa'da çözülmesi gereken sosyal sorunlar var. o konuda da elimden geleni yapacağıma inaniyorum" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.