banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Mustafa Yavuz, Karaköprü Belediyesine talip VİDEO

Burada İl Başkanı Yusuf Eğilmez’e adaylık başvurusu formunu teslim eden Yavuz: “ Aslında süpriz olduğunu düşünmüyorum herkesin beklediği talep ettiği an idi. Şuan da il genel meclis başkanıyım aynı zamanda, yıllarca Sivil toplum kuruluşlarında, il genel meclis üyeliğinde meclis başkanı olarak Şanlıurfa’mıza çok kıymetli hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Yaptığımız hizmetleri kamuoyunun takdirine bırakıyorum, bundan sonra da büyük şehir statüsü ile yeni yasayla birlikte il genel meclis başkanı olarak tecrübeli olduğumuzu düşünüyorum. Birikimimizi, tecrübemizi belediyecilik alanında da göstermek için Kara köprü de Belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Sayın il başkanıma başvurumu yaptım, ben hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum kim hak ediyorsa kim hizmet edecek ise o kazansın diyorum” dedi.
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise: “ Sayın Mustafa beyle il başkanlığı dönemimden buyana çok ciddi çalışmalarımız oldu. Kendisiyle sürekli Ankara yollarında yol arkadaşlığı yaptım. Çok iyi bir arkadaşımızdır Allah bu yolda yardımcısı olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.